“Ik breng de menselijke toon terug in een zakelijk conflict”

Jeroen Voorn Mediation portret

Ik ben Jeroen Voorn en de afgelopen 23 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het weer op de rit krijgen van ontspoorde IT-projecten, vooral in complexe en politiek gevoelige omgevingen. Zo deed ik ervaring op bij ICT-bedrijven, logistieke dienstverleners, in het bankwezen en in de farmacie en leerde inspelen op uiteenlopende bedrijfsculturen en omgaan met mensen van verschillende nationaliteiten; Indiase, Israëlische, Amerikaanse, Duitse, Engelse, Belgische en natuurlijk de Nederlandse. In deze periode leerde ik structuur aan te brengen en veranderprocessen te managen; door goed luisteren kon ik projecten naar een succesvolle afronding brengen.

Jeroen Voorn, oprichter

Ging dat zonder slag of stoot? Uiteraard niet. Mijn huidige werkzaamheden als (legal) mediator zie ik als een logisch vervolg op ervaringen die ik opdeed tijdens zakelijke- en arbeidsconflicten op de werkvloer. Nu ben ik in staat om vlot complexe problemen te doorzien en als mediator partijen te helpen om op een gestructureerde manier, gefaseerd, samen tot een werkbare oplossing van een conflict te komen. Dit doe ik bij voorkeur op een vriendelijke, daadkrachtige manier. Ik ben stabiel, rustig en geduldig, ook in stressvolle situaties.

Jeroen Voorn, oprichter

Voorn Mediation gaat graag de uitdaging aan om partijen met tegengestelde belangen tot elkaar te brengen

Expertise partners

Niemand heeft de wijsheid in pacht over alle details. Daarom werkt Voorn Mediation nauw samen met expertisepartners, waaronder juridische professionals op verschillende deelgebieden, coaches, HR-specialisten en collega-mediators.